okt 14 2020

Dags att ta tag i sovrummet

Måla om sovrummet

Är det så att det är dags att ta tag i sovrummet och måla men även tapetsera om. Är det länge sedan det gjordes något så kan det vara hög tid för en renovering av sovrummet. Det kanske är ett rum som vi inte är så mycket i dagtid, men det kan vara trevligt när man går och lägger sig och när man vaknar med ett trivsamt rum.

Se till att beställa hem det som behövs för att göra om i sovrummet. Om allt finns på plats så är det inte värre än att tömma rummet på säng, som med fördel kan ställas på en bra plats om ni inte blir klar på en dag. Vilket inte är troligt. Det ska maskeras kring fönster och lister och rivas gamla tapeter. Kanske ni väljer att måla hela ert sovrum i någon favoritfärg. Det finns många kulörer att välja bland när det kommer till färg.

Det kanske inte räcker med ett varv utan måste målas ett varv färg till för att det ska bli som ni önskat. Planera in en helg där ni på fredagskväll plockar ut allt löst som säng, sängbord och annat som inte behöver vara kvar i rummet. Se till att täck golvet med papp så behöver ni inte vara rädd för att spilla färg på golvet. Maskera väl kring fönster och lister. Är golv och taklister dåliga så är det enklare att kasta dessa och fixa dit nya sedan ni målat klart.

WordPress Themes