nov 24 2022

Det du behöver till barnets första egna rum

När du går in i ett barns rum möts du inte sällan av ett myller av leksaker. Golvet kan vara bestrött med legobitar. Hyllor kan bågna under böckers tyngd. Tomma fodral och handkontroller ligger kanske utspridda under tevebänken. Det ser naturligtvis annorlunda ut i många hushåll, men en sak har de flesta rum gemensamt – någonstans måste barnet alltid sova.

Barnets viktigaste möbel

Med tanke på hur många timmars sömn per natt ett litet barn kräver, är det av största vikt att föräldrarna väljer säng med omsorg. Om du vill att ditt barn ska lyckas i skolan, bör du investera i en ordentlig säng. Forskning visar nämligen att sömnbrist leder till försämrat minne, vilket leder till försämrade skolresultat. Det är inte så lätt att klara glosförhöret om du inte minns vad du pluggade dagen före.

Shoppa online

Som småbarnsförälder är det svårt att pressa in en utflykt till köpcentret mellan arbete, fritids och andra aktiviteter. Är du dessutom ovan att köra med släp, kan du nu istället enkelt handla online och få den hemlevererad. Där har du två fördelar i en. Och det bästa av allt: när sängen är på plats kommer ditt barn vara utvilat nog att plocka upp de där legobitarna på golvet.

WordPress Themes