mar 16 2021

Ett par extra sängplatser

Det kan mycket väl vara så att ni börjar bli trångbodda då alla barnen vill ha egna sovrum i huset. Ni kan ha fått göra om gästrummet till ett sovrum för något av era barn. Ett par extra sängplatser är alltid bra att ha. Vi ger er några bra lösningar på detta.

En väldigt bra lösning är att bygga ett Attefall på er tomt. Då kan ni få 30 m2 som ni kan nyttja som gäststuga. Ta en titt på vad Sorselestugan erbjuder för modeller av Attefall. Vill ni lyxa till det lite extra i er gäststuga så kan ni dra in vatten och avlopp så man får egen toalett men också duschmöjligheter. Det går också att sätta in ett litet kök så kan ni om ni vill hyra ut det när barnen flyttat hemifrån och ni får mer sängplatser inne i huset. Det kanske blir den äldsta som får flytta in när man vill skaffa sig något eget. Ett bra föra egna boende.

Ett Attefall så behöver man inget bygglov idag om det inte överstiger just 30 m2. Det man bör tänka på är att inte bygga närmaren tomtgräns än 4,5 meter om inte ni kommer överens om att det är ok att bygga närmare. Alla Attefall från Sorselestugan är inom gränserna för vad ett Attefall får vara i storlek. Dock så ska en bygganmälan göras till byggnadsnämnden i den kommun du bor och ska bygga. Så fort du får denna bygganmälan godkänd så är det bara att börja bygga ditt gästhus.

WordPress Themes