dec 11 2017

Sängen, en av våra viktigaste möbler

Vi är i behov av sömn mer eller mindre. Vissa kan sova ett par timmar per natt och ändå känna sig utvilade. Andra behöver mint åtta timmar sömn och kan ändå känna sig trött under arbetsdagen. Alla är vi olika och kräver olika sorts sömn.

Likadant är det med den säng som vi sover i, vissa vill ha en hård säng att sova i och andra vill ha en mjukare. Fördelen är att det finns en säng som passar för alla av oss mer eller mindre. Prova gärna ut den säng som ni funderar på att köpa och vet ni redan vilken typ av säng som ska köpas så är det bara att kontakta närmaste möbelbutik.

Gästrummet är mint lika viktigt att möblera upp med en skön säng, PMI Hotellinterior säljer ett sängskåp som passar utmärkt att använda som gästsäng hemmavid. Den stora fördelen förutom att den är skön att sova i är att den tar inte så stor plats uppmonterad på väggen och kan fällas ner vid behov.

Sömnen är viktigt för oss och att lägga en extra slant på en säng kan det vara värt. Är det fråga om en dubbelsäng så kan var och en bestämma vilken typ av säng som passar bäst och skaffa en bred bäddmadrass som täcker hela sängen. En säng är inget man byter varje år utan kosta på dig den säng som du vet kommer att trivas med och sov gott.

WordPress Themes