mar 22 2013

Sängramar och sänggavlar

Har du en sänggavel du inte trivs med, eller kanske du inte har någon sänggavel alls? Att välja rätt sänggavel eller sängram till sitt sovrum är ett viktigt val. Sänggaveln är den möbel som sätter prägel på sovrummet, som visar dess personlighet och stil. Sänggaveln har ofta en centrerad plats i sovrummet och den är en viktig del för inredningen i ditt sovrum. Sovrummet har gått från att vara ett rum man endast sov i, till att bli ett viktigt rum som har en central del i inredningen av sitt hem.

säng

Idag finns många olika typer av sängramar och sänggavlar, höga låga, i tyg, trä eller metall. Företagen som säljer sängar är många och det är inte alltid lätt att hitta just den sänggavel man söker efter. Ibland är det också så att det kanske inte finns just den sänggavel som man tänkt sig, du kanske har en bild i huvudet hur din framtida sänggavel ska se ut, men det finns inget företag som har en sådan. Är det så  har jag hittat svaret till dig, det är nämligen företaget AZ Design. AZ Design är ett företag som specialtillverkar just sänggavlar, efter kundens egna önskemål. Hos dem kan du lämna in en ritning eller berätta om din idé, så kommer AZ Design att ta fram en design och sedan tillverka sänggaveln, just som du vill ha den. Du har hos AZ Design massor av valmöjligheter på både stomme, stoppning och val av tyg och detaljer. Företaget har en nära kontakt med deras fabriker som tar fram möbeln och du som kund har hela tiden chansen att påverka och följa din möbel, från idé till färdigställd möbel.

En inredningstrend som är inne våren 2013 är etnoscandinavisk inredning. Trenden kännetecknas med mörka robusta möbler och etniska mönster på textilier, detta blandas med det skandinaviska, ljusa nätta möbler och ljusa textilier. En färg som är väldigt inne våren 2013 är turkost. Denna färg syns på allt från kuddar och plädar till möbler och väggar. En idé just till sovrummet kan vara att måla en fondvägg i turkost där sänggavel ska stå, så den kommer fram och ramas in på ett bra sätt.

WordPress Themes