nov 05 2017

Vanliga inredningsmissar i sovrummet

Det är lätt hänt att man gör en litet eller stort misstag i inredningen när man siktat in sig på ett upplägg, en stil eller liknande. För att undvika detta är det bäst att inte snöa in sig för mycket på sin idé och försöka att ta ett steg tillbaka emellan åt.

Inte inreda runt sängen

Sängen ska vara huvudfokusen i ett sovrum. Detta bör vara fokusen vid varje sovrumsinredning. Bor man litet och måste trycka in fler användningsområden i detta rum kan det ju bli en större utmaning och det kan påverka hur mycket man kan följa detta råd. Men har man ett rum vars huvuduppgift är att sova i är det sängen som bör vara mittpunkten.

Bortse från belysningen

Belysningen är viktig att tänka på i alla rum och sovrummet är inget undantag. Sovrummet kan vara inrett perfekt vad gäller möbler och färger, men med dålig belysning kommer allt bara falla platt. Tänk på att rummet ska innehålla allmänbelysning, arbetsbelysning och stämningsbelysning för att kunna användas på alla sätt ett rum kräver.

Överdekorera

Det kan lätt gå till överstyr när man hittar väldigt mycket bra man känner passar in i sovrummet. Man bör alltid försöka att se helheten och tänka på det klassiska uttrycket ”less is more”. I slutändan vill man sträva efter balans.

WordPress Themes